Tämän päivän tietotyössä verkko ja sen varma toiminta ovat perustarve jopa itsestäänselvyys. Verkon luotettava toiminta takaa yritykselle parhaat mahdolliset edellytykset menestyä, sillä lähes kaikki asiat tänä päivänä tehdään verkossa.

Me Softavenuella tuotamme kattavia sisäverkon palveluita, joiden avulla asiakkaamme voivat olla varmoja, että verkko on suunniteltu ja optimoitu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.
Verkkoinsinöörimme ovat alansa huippuosaajia, ja koko verkkotiimi on Ekahau ECSE-sertifioitu. Verkkotiimistämme löytyy myös nippu muita sertifikaatteja muun muassa Juniperiltä, Ciscolta ja Arubalta. Tuotamme verkkopalveluita yhteistyössä alan parhaiden valmistajien, Ciscon, Juniper Mistin ja Aruban kanssa.

Verkon toimintakuntoon saattamisen jälkeen tuotamme asiakkaillemme verkon valvonta-, hallinta-, raportointi- ja ylläpitopalvelua. Softavenue Managed Network -palvelun avulla asiakkaamme voivat varmistaa verkkonsa varman ja turvallisen toiminnan nyt ja tulevaisuudessa.

SD-WAN

Palvelinten ja palveluiden siirryttyä pilveen ovat seuraavaksi vuorossa yritysverkot. Pilvihallittavat ja modernit verkot mahdollistavat kasvuyritysten laajenemisen nopeasti ja turvallisesti. Lue lisää SD-WAN -ratkaisuistamme täältä.

Wireless

Tulevaisuus on langaton. Langattoman verkon suunnittelu ja verifiointi on tärkein osa langattoman verkon käyttöönottoa. SoftAvenuen asiantuntijat ovat WiFi-alan huippuasiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet vaativien, suorituskriittisten verkkojen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Tiimi on Suomen ainoa kokonaisuudessaan ECSE-sertifioitu.

BLE RTLS

Sisätilapaikannuksen dominoiva teknologia tänä päivänä on BLE. BLE mahdollistaa suorituskykyisten langattomien WiFi-verkkojen rakentamisen sisätilapaikannuksen rinnalle. BLE-paikannuksen avulla voidaan esimerkiksi paikantaa laitteita ja antaa reittiopastusta sisätiloissa. Moderni BLE-teknologia mahdollistaa tarkan ja responsiivisen paikannusjärjestelmän rakentamisen monenlaisiin käyttötarkoituksiin. SoftAvenuen verkkoasiantuntijat ovat sisätilapaikannuksen edelläkävijöitä. Toimitamme paikannuspalvelumme yhteistyössä teknologiatoimittajien ja sovelluskehittäjien kanssa kolmikantamallilla.

 

Laita viestiä, niin laitetaan verkkoasiat kuntoon!