Meillä tarjottavien pilvipalveluiden tavoitteena on aito halu kehittää ja tukea asiakkaidemme päivittäistä liiketoimintaa, ja vapauttaa heitä keskittymään ydinliiketoimintaansa.

Tarjoamamme pilvipalvelut rakentuvat Microsoftin pilvipalveluteknologioiden ympärille.
Palveluihimme kuuluvat kaikki projektit ja palvelut Office 365- ja Azure -palveluihin liittyen. Lisäksi olemme erikoistuneet tuottavuusratkaisujen implementointiin, ja autamme asiakkaitamme menestymään Microsoftin pilviteknologiaa hyödyntäen.
Panostamme voimakkaasti Microsoftin pilviteknologioihin ja pyrimme aktiivisesti olemaan niiden edelläkävijä Suomessa.

Autamme asiakkaitamme löytämään Microsoftin pilvitarjoomasta juuri ne palvelut ja työkalut, jotka tuottavat heille eniten liiketoiminnallista lisäarvoa. Tarjoamme myös pilvipalveluiden laskutuksen kuukausipohjaisen CSP-mallin kautta.

Palveluihimme kuuluvat muunmuassa:

Office 365 Productivity

Kartoitamme asiakkaan nykytilanteen Office 365 -tuoteperheen käytön suhteen. Selvitämme myös, mitä palveluja loppukäyttäjät päivittäisessä työssään käyttävät.
Esittelemme nykyiseen Office 365- lisenssiin kuuluvia palveluja ja tutkimme asiakkaamme näkökulmasta niiden mahdollista hyödyntämistä. Käymme myös läpi Office 365 -palvelun muut lisenssit ja niiden tuomat lisäpalvelut. Tavoitteenamme on aina maksimoida Office 365:n tuoma hyöty ja työtehon nostaminen.

Office 365 Security

Tavoitteenamme on parantaa asiakkaan Office 365 -ympäristön tietoturvaa ja turvata asiakkaan liiketoimintaa. Kartoitamme asiakkaamme Office 365 -ympäristön tilanteen, sekä luomme ja toteutamme tarvittavat toimenpiteet tietoturvan parantamiseksi.

Tutustu Office 365 Security -paketteihin.

 

Office 365 Migration and Onboarding

Tuomme asiakkaamme hallitusti toisesta palvelusta Office 365:n piiriin. Varmistamme myös, että palvelu toimii halutulla tavalla ja saatamme asiakkaamme Office 365:ssa tasolle, jossa arki sujuu ja perusominaisuudet toimivat.

Azure Consulting

Autamme löytämään Azuresta ne tuotteet ja palvelut, jotka parhaiten tukevat asiakkaamme liiketoimintaa. Luomme toimintamallin, jolla Azure-pilvipalveluiden konfigurointi, organisointi ja kuluseuranta on selkeää ja helposti hallittavissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, keskustellaan lisää pilvipalveluista teidän tarpeisiinne!