Meillä tarjottavien pilvipalveluiden tavoitteena on aito halu kehittää ja tukea asiakkaidemme päivittäistä liiketoimintaa, ja vapauttaa heitä keskittymään ydinliiketoimintaansa.

Tarjoamamme pilvipalvelut rakentuvat Microsoftin pilvipalveluteknologioiden ympärille.
Palveluihimme kuuluvat kaikki projektit ja palvelut Microsoft 365- ja Azure -palveluihin liittyen. Lisäksi olemme erikoistuneet tuottavuusratkaisujen implementointiin, ja autamme asiakkaitamme menestymään Microsoftin pilviteknologiaa hyödyntäen.
Panostamme voimakkaasti Microsoftin pilviteknologioihin ja pyrimme aktiivisesti olemaan niiden edelläkävijä Suomessa.

Autamme asiakkaitamme löytämään Microsoftin pilvitarjoomasta juuri ne palvelut ja työkalut, jotka tuottavat heille eniten liiketoiminnallista lisäarvoa. Tarjoamme myös pilvipalveluiden laskutuksen kuukausipohjaisen CSP-mallin kautta.

Palveluihimme kuuluvat muunmuassa:

Microsoft 365 Productivity

Kartoitamme asiakkaan nykytilanteen Microsoft 365 -tuoteperheen käytön suhteen. Selvitämme myös, mitä palveluja loppukäyttäjät päivittäisessä työssään käyttävät.
Esittelemme nykyiseen Microsoft 365- lisenssiin kuuluvia palveluja ja tutkimme asiakkaamme näkökulmasta niiden mahdollista hyödyntämistä. Käymme myös läpi Microsoft 365 -palvelun muut lisenssit ja niiden tuomat lisäpalvelut. Tavoitteenamme on aina maksimoida Microsoft 365:n tuoma hyöty ja työtehon nostaminen.

Microsoft 365 Security

Tavoitteenamme on parantaa asiakkaan Microsoft 365 -ympäristön tietoturvaa ja turvata asiakkaan liiketoimintaa. Kartoitamme asiakkaamme Microsoft 365 -ympäristön tilanteen, sekä luomme ja toteutamme tarvittavat toimenpiteet tietoturvan parantamiseksi.

Tutustu Microsoft 365 Security -paketteihin.

Microsoft 365 Migration and Onboarding

Tuomme asiakkaamme hallitusti toisesta palvelusta Microsoft 365:n piiriin. Varmistamme myös, että palvelu toimii halutulla tavalla ja saatamme asiakkaamme Microsoft 365:ssa tasolle, jossa arki sujuu ja perusominaisuudet toimivat.

Azure Consulting

Autamme löytämään Azuresta ne tuotteet ja palvelut, jotka parhaiten tukevat asiakkaamme liiketoimintaa. Luomme toimintamallin, jolla Azure-pilvipalveluiden konfigurointi, organisointi ja kuluseuranta on selkeää ja helposti hallittavissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, keskustellaan lisää pilvipalveluista teidän tarpeisiinne!