Rekrytointi

Etsitkö uusia haasteita?

Meillä Softavenuella saa tarttua toimeen. Täydellinen ei tarvitse olla, ohjaamme ja opastamme kaikessa, mutta yhdestä vaatimuksesta emme luovu – kaikilta asiantuntijoiltamme on löydyttävä ratkaisevaa asennetta.

Olemme arvostettu ja ihmisläheinen työnantaja, ja meille tärkeää on että työ sujuu mukavasti – niin tekemisen kuin fiiliksenkin suhteen.

Meillä saat vaikuttaa omaan uraasi taitojesi ja kunnianhimosi mukaan, meidän tehtävämme on poistaa kaikki esteet sinun kehittymisesi tieltä.

Kannustamme osaamaan ja ottamaan vastuuta konkreettisesti ja läpinäkyvästi, sillä kannustin- ja bonusjärjestelmämme on varmasti alan parhaita.

Jos haluat paiskia hommia pääkaupunkiseudun parhaassa IT-palvelufirmassa, kerro siitä meille. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@softavenue.fi.

Alta voit kurkata lisää tavoistamme toimia sekä työsuhde-eduistamme:

Avoimet tehtävät

Network Specialist

Network Specialist haussa!

Lue lisää

Hyvä työ palkitaan

Meillä jokainen työntekijä vaikuttaa siihen, mitä arjessa tapahtuu.

Tuemme koulutusta ja kouluttautumista ja kannustamme jokaista kerryttämään omaa osaamistaan. Kustannamme esimerkiksi oppimateriaalit ja sertifiointitestit, mahdollistamme pääsyn omaan alaan liittyviin seminaareihin myös ulkomailla, sekä olemme erittäin joustavia opiskelujen suhteen. Esimerkiksi opintovapaa on vain järjestelykysymys.

Tarjoamme joustavat työajat, ja luonnollisesti myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn, sekä hyvät, omavalintaiset työvälineet.

Tuemme liikkumista ja aktiivista elämäntapaa liikuntasetelein, sekä järjestämällä yhteisiä liikuntatapahtumia. Olemme myös hyvin avoimia uusille ehdotuksille kuntoon ja hyvinvointiin liittyen ja tarjoamme tasokkaan työterveyshuollon.

Toimistomme tilat ovat henkilökuntamme käytettävissä myös vapaa-ajalla, esimerkiksi jalkapallokisakatsomona tai vaikkapa synttärijuhlapaikkana. Toimistollamme järjestetään pienempiä kekkereitä tuon tuosta. Niille, joilla uskallusta riittää, on toimistollamme myös moottoripyörä käytettävissä.

Bonusmallimme on erittäin monipuolinen ja varmasti alamme parhaita. Me emme unohda palkita hyvästä työstä erillisillä bonuksilla. Bonuksia meillä saa mm. laskutuksesta, myynneistä, asiakkuuden hoitamisesta ja uusien rekrytoitavien sisääntuomisesta.

Filosofiamme on kannustaa työntekijöitä yrittäjämäiseen ajatteluun ja toimintaan. Meillä on hyvä olla.

Ota yhteyttä