Rekrytointi

Etsitkö uusia haasteita?

Meillä Softavenuella saa tarttua toimeen. Täydellinen ei tarvitse olla, ohjaamme ja opastamme kaikessa, mutta yhdestä vaatimuksesta emme luovu – kaikilta asiantuntijoiltamme on löydyttävä ratkaisevaa asennetta.

Olemme työnantaja jolle tärkeää on, että työt sujuu mukavasti – niin tekemisen kuin fiiliksenkin suhteen.

Meillä pystyt vaikuttamaan omaan uraasi taitojesi ja kunnianhimosi mukaan. Poistetaan esteet yhdessä kehittymisesi tieltä.

Kannustamme työntekijöitämme kehittymään ja kantamaan vastuuta. Kannustin- ja bonusjärjestelmämme ovat tukemassa yhteisiä tavoitteitamme.

Jos haluat paiskia hommia pääkaupunkiseudun parhaassa IT-palvelufirmassa, kerro siitä meille. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@softavenue.fi.

Avoimet tehtävät

Network Specialist

Network Specialist haussa!

Lue lisää

Tule meille duuniin

Meillä hommia paiskitaan hyvällä asenteella rennossa ilmapiirissä mukavien työkavereiden ja asiakkaiden kanssa.

Tuemme kouluttautumista ja kannustamme jokaista kerryttämään omaa ammattilista osaamistaan. Kustannamme esimerkiksi oppimateriaalit ja sertifiointitestit sekä olemme joustavia opiskelujen suhteen.

Tarjoamme joustavat työajat, ja luonnollisesti myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn sekä laadukkaat työvälineet. Käytössämme ovat modernit työtilat Helsingin ydinkeskustassa, jossa järjestetään tapahtumia tuon tuosta. Helsingin keskustan tarjoamat palvelut löytyvät heti ulko-oven takaa.

Tuemme liikkumista ja aktiivista elämäntapaa liikunta- ja kulttuurieduin sekä järjestämällä yhteisiä tapahtumia. Olemme myös hyvin avoimia uusille ehdotuksille kuntoon ja hyvinvointiin liittyen. Tarjoamme myös tasokkaan työterveyshuollon sekä lounasedun. Palkkausmallimme on kannustava ja emme unohda palkita hyvästä työstä erillisillä bonuksilla.

Meillä olet osa porukkaa joka puhaltaa yhteen hiileen. Meillä on hyvä olla.

Ota yhteyttä