Nykyaikaiset IT-ympäristöt rakentuvat tietoturvallisten ja skaalautuvien järjestelmien päälle. Monet yritykset ovat siirtäneet hosting- ja järjestelmäratkaisut pois omista tiloistaan, sillä raudan omistaminen ja ylläpitäminen on erittäin kallista ja harvoin tarkoituksenmukaista. Maailmalla puhutaan paljon pilvitransformaatiosta ja digitalisaatiosta, joiden myötä prosesseja siirretään pilveen ja digitalisoidaan. Pelkkä prosessien digitalisointi sellaisenaan ei välttämättä riitä, vaan digitaalisen maailman hyödyt on pystyttävä ottamaan käyttöön optimaalisella tavalla.

Me tuotamme hosting- ja kapasiteettipalveluita digitalisoituvan maailman tueksi. Räätälöimme hosting-palvelut huomioiden aina asiakkaamme liiketoiminnalliset ja tekniset tarpeet. Kykenemme tarjoamaan hosting-palveluista jokaisen asiakkaamme tarpeisiin sopivan kokonaisuuden, joka skaalautuu tilanteen mukaisesti.
Tuotamme suomalaista hosting-palvelua hyödyntäen maailman johtavia teknologioita, joiden avulla varmistamme palveluidemme erittäin korkean käytettävyyden, turvallisuuden ja jatkuvuuden. Suomesta tuotettuna.

Softavenue Private Cloud -palvelu voidaan integroida julkisen pilvipalvelun kanssa saumattomasti yhteen, jolloin asiakas saa käyttöönsä julkisten pilvipalveluiden tuomat hyödyt Suomessa toimivan Private Cloudin tueksi.

 

Soita, niin rupatellaan hostingasioista lisää!