Microsoft PowerApps on alusta, jolla voit luoda liiketoiminnan mobiilisovelluksia yrityksesi omaan käyttöön – riippumatta käyttöjärjestelmästä (iOS, Android, Windows).

Automatisoi ja tehosta 

PowerAppsin avulla voidaan automatisoida ja jouhevoittaa perinteisin menetelmin hoidettuja liiketoimintaprosesseja. PowerApps integroituu hyvin erilaisiin olemassa oleviin järjestelmiin, ja sen sovellusten avulla saadaan luotua pienellä vaivalla merkittäviä tehokkuushyötyjä digitalisoituvassa maailmassa. 

Luo oma app

Microsoftin PowerApps on low-code-pohjainen liiketoimintaprosessien tehostamiseen ja automatisointiin tarkoitettu alusta, jonka avulla Microsoft 365 -asiakkaat voivat luoda juuri heidän liiketoimintatarpeisiinsa sopivia sovelluksia. Appeihin voi luoda työkulkuja, jotka helpottavat esimerkiksi sisäisiä prosesseja. Työkulku voi olla vaikka asiakaspalvelupyyntöjen käsittelyn prosessi, tikettijärjestelmä tai tilausten käsittelyn toimintatavat. Loppukäyttäjille PowerApps-sovellukset ovat saatavilla Androidilla, iOS:llä, Windowsilla, Teamsillä ja melkein millä tahansa Internet-selaimella.

Kustomoi helposti

Parasta PowerAppsissa on sen helppokäyttöisyys. Sovellukset luodaan joko PowerApp Windows Modern -sovelluksella tai Windows 10 -laitteella tai verkkoselaimessa toimivan suunnittelualustan kautta. Käytännössä sovellukset rakennetaan yksinkertaisella low-code drag and drop -käyttöliittymällä, jonka avulla voidaan lisätä sovellukseesi erilaisia elementtejä ja toimintoja. Sovellukset ovat täysin kustomoitavissa juuri teidän yrityksenne näköiseksi, omia prosesseja ja liiketoimintamalleja helpottamaan.  

PowerAppsin kanssa vain mielikuvitus on rajana. Tarpeen vaatiessa myös monimutkaisemmat sovellukset onnistuvat. 

 

Otetaanko PowerApps käyttöön?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme miten Microsoftin PowerApps auttaa teitä!

Email: cloudsales@softavenue.fi

 

Katso tästä videosta, miten Orbis Oy jouhevoitti tiimityöskentelyään PowerAppsin ja SoftAvenuen avulla.