SoftAvenuella on aina pidetty ensisijaisen tärkeänä tuoda asiakkaillemme käyttöön parhaat mahdolliset teknologiat. Luottamuksemme innovatiivisuuteen ja luotettavuuteen heijastuu yhteistyössämme ja olemme ylpeitä uusimmasta saavutuksestamme: Cisco Premier Provider -kumppanuudesta.

Cisco Meraki -tuoteperhe on jo vuosia ollut luotettava valinta asiakkaidemme verkkoratkaisuissa. Olemme kehittäneet hallittua verkkopalveluamme SAMN:ia johdonmukaisesti, hyödyntäen uusimpia pilvihallittuja teknologioita ja niiden tarjoamia etuja. API-ohjattujen verkkojemme avulla olemme olleet edelläkävijöitä Euroopan markkinoilla, mikä on tuonut meille tunnustusta myös Ciscolta. Olemme ylpeitä siitä, että kuulumme harvoihin suomalaisiin Cisco-kumppaneihin, joille on myönnetty Premier Provider -status.

Edistämme jatkossakin tiivistä yhteistyötä Ciscon kanssa, tuoden asiakkaillemme edistyksellisiä ratkaisuja tietoturvan ja verkkojen alueilla, tavoitteenamme tehostaa ja turvata asiakkaidemme liiketoimintaa entistä paremmin.